Hoppa till sidans innehåll

Ledare/kökspersonal till Ungdomslägret

21 NOV 2018 20:24
Intressekoll för ledare/kökspersonal, Ungdomsläger i samband med Kalixspelen 26-27 jan.
  • Skapad: 21 NOV 2018 20:24

 

Vi lyfte på årets skidting en förhoppning om att kunna anordna ett snöläger för alla aktiva skidungdomar som i år åker ica- och folksam cup (13-16år). Vi har under hösten arbetat aktivt för att göra detta möjligt men har svårt att hitta ledare/föräldrar som kan ställa upp med det praktiska som behövs kring ett läger. För att kunna genomföra lägret till ett överkomligt självkostnadspris behöver vi folk som kan stå i köket och laga en enkel middag till åkarna lördag eftermiddag, fixa fram frukost samt lunch på söndagen. Dessutom behöver vi hjälp med ledare som kan ansvara för träning och ansvar för ungdomarna på plats.

Utan engagemang från er ute i föreningarna är det en utmaning att bedriva en funktionell distriktsverksamhet därför ber jag er som känner er manade att ställa upp och hjälpa till denna helg att höra av sig via mail till This is a mailto link .

 

Jag hoppas att tillräckligt många visar intresse så att vi tillsammans kan göra detta och genomföra en helg där våra skidungdomar får träffas, utvecklas både som skidåkare och människor i en härlig gemenskap inför de kommande riksfinalerna.

 

Hilda Lagerlöf genom Norrbottens Längdkommitte

Skribent: Leena Jansson
Epost: Adressen Gömd

Postadress:
Norrbottens Skidförbund
Bevista Sunderby AB - Resurscentrum, Kråkbergsvägen 7
954 42 Södra Sunderbyn

Besöksadress:
Bevista Sunderby AB - Resurscentrum, Kråkbergsvägen 7
954 42 Södra Sunderbyn

Kontakt:
Tel: 0920266620
E-post: This is a mailto link

Se all info