Hoppa till sidans innehåll

Egna nyheter


I samverkan med Älvsby Folkhögskola kommer Norrbottens skidförbund delta i Volkswagen ungdoms cup för 13-14 åringar (f.08-09) Örnsköldsvik 11-13 mars 2022
 
Norrbottens snölägerför juniorer och seniorer30 oktober - 3 november(födda -05 och äldre)
 
Norrbottens skidförbund i samarbete med Älvsby folkhögskola, Luleå Tekniska Universitet, Piteå Elit ochSvenska skidförbundet med stöd av Sparbanken Nord bjuder in till läger för seniorer.
 
Norrbottens skidförbund, Älvsby folkhögskola, Älvsbyns idrottsgymnasium inbjuder till helgläger för ungdomar där du får chansen att lära känna dina tävlingskompisar. Häng med på lärorika, utmanande, roliga träningar och mycket gemenskap.
 
Nu behöver vi hjälp! För att vi som distrikt ska kunna delta i ungdomscupernas riksfinaler söker vi  någon som kan vara huvudansvarig. Det gäller Volkswagens ungdomscup för 13-14-åringar och Folksam cup för 15-16-åringar.
 
Upplägget bygger på att Norrbottens längdklubbar tillsammans hjälps åt att bemanna kvällar och nätter med ledare/föräldrar under skidskolan. Kan du vara med?
 
Norrbottens skidförbund, Älvsby folkhögskola, Älvsbyns idrottsgymnasium och Svenskaskidförbundet inbjuder till sommarskidskola där du får chansen att lära känna dina tävlingskompisar.
 
 
Sedan 26 januari 2021 har NSF öppnat upp för att genomför "enstaka tävlingar" för ungdomar födda 2005-2010. Om RF, FHM eller annan myndighet kommer ut med ytterlige förtydligande eller förändrade restriktioner kan dessa behöva förändras.
 

Skärpta allmänna råd

(2020-11-10 21:33)
 
 
 

Tävling!

(2020-10-15 15:24)
TÄVLING! Är du en skidåkande ungdom i Norrbotten? Var med och utforma logotypen för BD-cup
 
På grund av Coronaläget i världen kan det planerade lägret i Vuokatti inte genomföras som planerat. Styrgruppen har beslutat att flytta lägret till Älvsbyn och Älvsby folkhögskola. Ny anmälan krävs. Sista dag för anmälan 2/8-20
 
Fortbildningsträffar i Boden och Älvsbyn i september. Se inbjudan nedan.
 
123

Postadress:
Norrbottens Skidförbund
Bevista Sunderby AB - Resurscentrum, Kråkbergsvägen 7
954 42 Södra Sunderbyn

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: norrbotten@skidor.co...

Se all info