Hoppa till sidans innehåll

Inbjudan till möte om Norrbottens seniorverksamhet

28 OKT 2020 13:45
  • Skapad: 28 OKT 2020 13:45

Under årsmötet kom önskemål och frågor om verksamhet för de aktiva i länet som tar steget upp på seniornivå och utmaningen både för den aktive och dennes förening att få rätt stöd. Norrbottens skidförbund vill därför bjuda in till ett möte med de föreningar som har aktiva seniorer och/eller juniorer som inom de närmsta åren blir seniorer.

Syftet med mötet är att diskutera eventuella möjligheter till samverkan och hur stöd kan ges på bästa sätt men också att kunna delge varandra erfarenheter då flera föreningar båda har och haft seniorverksamhet. Under mötet kommer även Älvsby folkhögskola och Luleå tekniska universitet informera om det stöd de kan erbjuda.

Mötet sker via Zoom torsdag 12 november 2020 klockan 20:00. Anmälan till This is a mailto link senast tisdag 10 november.

Frågor att diskutera under mötet:

  • Flera föreningar i länet har en eller några få seniorer, skulle de föreningarna kunna samverka kring tävlingar i form av gemensam resa, boende, vallning etc. i syfte att hålla nere kostnader.
  • Vilka möjligheter finns för att få tränarstöd på hemmaplan?
  • Kan vi arrangera träningsdagar i distriktet för denna målgrupp? Har någon förening den verksamheten idag och kan göra en samverkan via NSF för att ta emot fler deltagare?

Inbjudan möte seniorverksamhet 12 november.pdf

Skribent: Leena Jansson
E-post: Adressen Gömd

Postadress:
Norrbottens Skidförbund
Bevista Sunderby AB - Resurscentrum, Kråkbergsvägen 7
954 42 Södra Sunderbyn

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link...

Se all info