Hoppa till sidans innehåll

Klubbledare till Norrbottens sommarskidskola sökes

26 APR 2022 18:26
Vi söker klubbledare som kan ställa upp under Norrbottens sommarskidskola 8-11 augusti
  • Skapad: 26 APR 2022 18:26

Vad: Norrbottens skidförbunds sommarskidskola i samarbete med Älvsby folkhögskola, Älvsbyns gymnasium och Piteå Elit riktar sig till 13-16åringar (f.07-10) Skidskolan vill ge deltagarna lärorika, utmanande, stimulerande träningar kombinerat med social gemenskap.


Upplägget bygger på att Norrbottens längdklubbar tillsammans hjälps åt att bemanna
kvällar och nätter med ledare/föräldrar under skidskolan. Detta ger samtidigt möjlighet för ledare/föräldrar i länet att lära känna varandra, att lyfta ledarskapsfrågor och annat av skidintresse samt att tillsammans föra Norrbottnisk längdskidåkning framåt!

Så har vi tänkt:
Unga tränare från Älvsbyns idrottsgymnasium och Piteå Elit (under onsdagen) planerar och håller i träningspassen och kvällsaktiviteterna under ledning av personal på Älvsby folkhögskola och Älvsbyns idrottsgymnasium.
Antal: minst 4 tränare/dag.

Klubbledare /föräldrar Hjälper till med kvällsfika och sovande nattjour. Om intresse finns är det möjligt att även hjälpa till på träningspassen bla med transporter och vara de unga tränarna behjälpliga vid behov. Finnas med som stöd om något händer/någon skadar sig. Eller om man vill, bara vara med och träna med ungdomarna. Anmäl dig oavsett om du kan du ställa upp en eller flera kvällar/nätter.
Antal: 2 klubbledare/kväll o natt, kan vara olika personer olika kvällar/nätter.

Mer information och anmälan hittar du HÄR

Skribent: Leena Jansson
E-post: Adressen Gömd

Postadress:
Norrbottens Skidförbund
Bevista Sunderby AB - Resurscentrum, Kråkbergsvägen 7
954 42 Södra Sunderbyn

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link...

Se all info