Hoppa till sidans innehåll

Norrbottens Skidförbund behöver er hjälp!

06 JAN 2020 15:17
Norrbottens Skidförbund behöver Er hjälp!
  • Uppdaterad: 06 JAN 2020 15:17

 

Som Ni säkert känner till har Hans Ulefors avsagt sig sitt uppdrag inom NSF. Förutom att Hans var ledamot i styrelsen var han ansvarig för Kommunikation & Utveckling och i det uppdraget ingår även ett ansvar för struktur och innehåll på NSF:s hemsida tillsammans med styrelsen, alpina och längd.

NSF söker nu den person - som vi förhoppningsvis hittar med Er hjälp - som åtar sig uppdraget att ansvara för struktur och innehåll på NSF:s hemsida.

Uppdraget kan utföras på distans, d.v.s. skötas från bostad eller var helst ifrån som passar bäst.  

Undertecknad har kontaktat Svenska Skidförbundets IT- ansvarige och vi har erhållit löfte om behövlig utbildning för den som åtar sig uppdraget. Utbildningen kan genomföras lokalt eller på SSF:s kansli i Falun. Kan Ni hjälpa oss att hitta en redan ”data-van” person så kommer det förmodligen att räcka med utbildning på lokal nivå med benägen hjälp från IT-enheten på SSF. 

NSF:s valberedning har diskuterat situationen om den styrelseplats Hans Ulefors innehade och som nu är vakant.

Valberedningen har bestämt att uppdrag som ledamot i styrelsen får handläggas på stadgeenligt traditionellt sätt d.v.s. valberedningen utlyser nominering till uppdrag i styrelsen och övriga uppdrag direkt efter Skidtinget 2020 och utifrån inkomna nomineringar/förslag från klubbarna framlägger valberedningen förslag till beslut på årsmötet i oktober 2020.

 

Naturligtvis står undertecknad till förfogande för frågor från Er i klubbarna samt också frågor från ev. kandidater till uppdraget.

Jag ser nu fram mot Era kandidatförslag som Ni sänder till undertecknad på min mejladress. Önskan är att Ni kommer med Era förslag snarast möjligt då det är av stor vikt att kommunikationen fungerar för hela NSF.

Hälsningar/

Reidar Jönsson

e.u. av

Norrbottens Skidförbund

Mobiltel. 070-3035319           

E-post    This is a mailto link

 

 

 

 

Skribent: Leena Jansson
Epost: Adressen Gömd
Blå sidopuff SSF TA
Blå sidopuff Skidor vill
idrottslyftet_316x103
FIS
 

Postadress:
Norrbottens Skidförbund
Bevista Sunderby AB - Resurscentrum, Kråkbergsvägen 7
954 42 Södra Sunderbyn

Besöksadress:
Bevista Sunderby AB - Resurscentrum, Kråkbergsvägen 7
954 42 Södra Sunderbyn

Kontakt:
Tel: 0920266620
E-post: This is a mailto link

Se all info